Wallgrind

Webhosting verhuisservice

Zorgeloos je PrestaShop webshop of website laten verhuizen!

Je bent op zoek naar een nieuwe webhosting provider en wilt je webshop of website op een professionele manier laten verhuizen. Stap je over naar ons platform, dan hoef je dankzij onze gratis verhuisservice je hier geen zorgen meer om te maken. Wij verzorgen de verhuizing van je PrestaShop webshop, WordPress of HTML website gratis voor je. Inclusief alle bestanden, email adressen en databases. Zo heb je geen omkijken meer naar alle handelingen die hierbij komen kijken en ben je er zeker van dat alles professioneel wordt overgezet.

Vanaf een compleet pakket leveren wij ook een gratis optimalisatieservice van je huidige website of webshop. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het contact met onze klantenservice.

Hoe verloopt de verhuisservice?
  1. Samen overleggen we met jou een geschikte datum om de verhuizing uit te voeren.
  2. Wij back-uppen de website of PrestaShop webshop in zijn geheel, inclusief de database.
  3. E-mailaccounts worden opnieuw aangemaakt en gesynchroniseerd.
  4. Zodra de verhuizing is afgerond zullen wij dit netjes aan je laten weten.

Wat hebben we nodig voor een verhuizing?
  • Gegevens van je website of webshop bij je huidige provider.
  • Gegevens van je nieuwe pakket welke je bij ons afneemt.
  • Email adressen voor de imap synchronisatie.
  • Wachtwoorden van je email adressen.


We houden je altijd via e-mail of whatsapp uitgebreid op de hoogte van het verloop van jouw verhuizing. Hou er wel rekening mee dat we enkel de verhuizing voor je uitvoeren. Andere aanpassingen aan je website of PrestaShop worden niet gratis gedaan.

We zorgen er dus voor dat alles volledig overgezet word van de oude provider naar je nieuwe pakket welke je bij ons afneemt. Je hebt hier verder geen omkijken na en het wordt uitgevoerd zonder dat je enige downtime ervaart.

De verhuizing kost je dus helemaal niets. Wij vinden dat jij als klant de beste support verdient en helpen je graag om jouw diensten bij ons onder te brengen.

Ben je er al uit en mogen wij jou helpen met de verhuizing? Neem dan contact met ons op.

Zodra we alles samen hebben doorgenomen en de juiste gegevens bij ons binnen zijn nemen we weer contact met je op om de verhuizing in te plannen en zo snel mogelijk af te ronden.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten