Wallgrind

Terugblik 2023

Dankbaar terugblikken op 2023

Wat hebben we weer een fantastisch jaar achter de rug. Daar hoort natuurlijk een terugblik op 2023 bij. Het was wederom een ondernemend jaar met diverse ontwikkelingen. We hebben uiteraard niet stil gezeten. De feestdagen zijn voorbij en nieuwe uitdagingen en diverse ontwikkelingen voor 2024 staan alweer voor de deur.

Een aantal doelen van 2023
  • Het opzetten van onze eigen DNS cluster.
  • Verhuizen domeinnamen naar nieuwe registrar.
  • Domeinnamen goedkoper aan te kunnen bieden.
  • Nieuwe waardevolle relaties opgebouwd waar we trots op zijn.
  • Nieuwe status pagina van onze infrastructuur.

De doelen die we in 2023 hebben mogen bereiken samen met ons team motiveren ons enorm om in 2024 nog beter te zijn dan we zelf al denken te zijn.

Onze doelen voor 2024

Waarbij we in 2023 een start hebben gemaakt gaan we dit in 2024 verder oppakken en finetunen. De laatste domeinnamen gaan over op onze eigen DNS cluster en we zijn rustig begonnen met de migratie naar nieuwe dedicated servers in een high end datacenter in Nederland.

één ding is zeker

2024 kan alleen maar beter worden dan voorgaande jaren.

Als klant verdien je uiteraard de beste ervaring. Elk jaar steken we opnieuw veel tijd en energie in verbeteringen. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Ook wij denken vaak aan wat we in dit nieuwe jaar beter gaan en moeten doen.

Via deze weg willen wij al onze klanten opnieuw bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in ons. Bedankt dat jij jouw website of webshop aan ons toevertrouwt. Namens het Wallgrind Solutions team wensen we je nogmaals veel ondernemend succes in 2024.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten