Wallgrind

PHP 8.2 nu beschikbaar

De laatste stabiele versie van de PHP software – PHP 8.2 is nu voor alle pakketten beschikbaar en in te stellen via ons controlepaneel. De meest recente update bevat veel nieuwe functies, snelheid en zoals verwacht uitstekende prestatieverbeteringen.

PHP 8.2 is beter dan zijn voorganger. We denken dat de meest opwindende PHP 8.2-functies: Readonly classes, null, false, and true als stand-alone types, deprecated dynamic properties, en de vele prestatieverbeteringen zijn.

Let wel op: overschakelen naar PHP 8.2 vanaf een lagere PHP versie kan er voor zorgen dat PrestaShop, WordPress en bepaalde plugins en thema’s niet of niet goed meer werken. We raden daarom dan ook aan om dit mee te nemen in je overweging en pas over te stappen als PHP 8.2 volledig wordt ondersteund door jouw favoriete CMS.

WordPress versie 6.1 draait op PHP 8.2. Het is wel zo dat er nog thema’s en plugins zijn die nog niet volledig compatibel zijn met PHP 8.2, maar dat is een kwestie van tijd. Populaire thema’s en plugins worden vaak op tijd aangepast, waarna de rest snel zal volgen.

PrestaShop 8 is nog niet compatibel met PHP 8.2, deze hoofdversie van de PrestaShop webshop CMS software is sinds kort uit de beta fase en beschikbaar voor iedereen.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten