Wallgrind

PrestaShop 8

PrestaShop 8 is de eerste grote versie sinds de oorspronkelijke release van PrestaShop 1.7.0 in 2016. Het is een belangrijke mijlpaal voor het project.

Er is een aanzienlijke opschoning uitgevoerd in de code, waarbij verschillende interne componenten zijn bijgewerkt, gewijzigd of verwijderd. PrestaShop 8 is ook de eerste bedrijfsneutrale release van het project, wat betekent dat er niet langer commerciële producten en diensten zijn ingebouwd.

Naast meer dan 170 bugfixes (waaronder 4 nieuwe fixes sinds de release candidate), biedt PrestaShop 8 compatibiliteit met PHP 8.1, bijgewerkte bibliotheken waaronder Symfony 4.4, een verbeterde experimentele productpagina, een nieuwe beveiligingspagina en vele andere functies voor ontwikkelaars. Je kunt hier lezen wat er nieuw is in PrestaShop 8.

PrestaShop 8 is een hoofdversie in de zin van het woord. Dit betekent dat hoewel het een aantal nieuwe functies en een aantal belangrijke wijzigingen met zich meebrengt. De meeste thema’s van PrestaShop 1.7 moeten compatibel blijven met PrestaShop 8. Sommige modules moeten mogelijk worden bijgewerkt om compatibel te zijn met deze nieuwe versie.

Wij ondersteunen PHP 8.1 op onze PrestaShop hosting pakketten, je kan PrestaShop 8 handmatig installeren om te testen. Heb je hulp nodig? aarzel niet te lang en neem contact met ons op. Uiteraard zullen wij je gratis helpen met het installeren van PrestaShop 8.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten