Wallgrind

WP Rocket

Versnel je WordPress website met WP Rocket

Met een WordPress website wil je natuurlijk maar een ding en dat is snelheid. Een snelle website is dus gewenst en natuurlijk enorm belangrijk. Je wilt graag meer conversie. Een super snelle website speelt hier een grote rol in. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat een snelle website conversie verhoogt. Heb je een trage website dan haken je bezoekers uiteraard gauw weer af. Trage laadtijden kun je er dus niet bij gebruiken. Nu heb jij als eigenaar van een WordPress website hier flink wat invloed op. Optimalisatie is van groot belang. Gelukkig hoef je daar tegenwoordig niet zelf diep voor in de code te duiken. De plugin WP Rocket zal je WordPress-website in een paar klikken versnellen.

Wat is de WP Rocket cache plugin?

WP Rocket is een krachtige cache plugin voor WordPress die je helpt je website te versnellen en je laadtijden per pagina aanzienlijk te verlagen. WP Rocket zal je PageSpeed-score verbeteren en de Core Web Vitals optimaliseren. Het helpt dus mee je SEO-ranking te verbeteren. WP Rocket past meer dan 80% prestatie-optimalisaties toe met maar een paar muis klikken.

Het is niet nodig om de plugin te configureren. Zodra je de plugin activeert profiteert je website vrijwel direct van de volgende opties:

Statische cache voor desktop en mobiel (statische HTML-versie van je website).
Browsercache (bestanden worden lokaal op de computer van je bezoekers opgeslagen).
Cross-Origin-ondersteuning voor weblettertypen (alleen op Apache webservers).
Detectie en ondersteuning van verschillende plug-ins, thema’s en webhosting.
Combinatie van inline scripts van derden.
WooCommerce Refresh Cart Fragments Cache.


WP Rocket zorgt hier dus vrijwel automatisch voor. Je hoeft zelf dus niet iets in de code aan te passen om je website sneller te maken. Geniet direct van de verbeteringen van de laadtijden samen met een betere GTMetrix- en Google PageSpeed-score. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om uit een breed scala geavanceerde opties te kiezen en de instellingen naar wens aan te passen. Denk hier aan het lui laden van je afbeeldingen, vooraf laden van XML-sitemaps, Google Fonts-optimalisatie, CSS en JS minificatie, uitgesteld laden van JS-bestanden, database-optimalisatie en nog veel meer.

Veel succes met het optimaliseren en versnellen van je website

Het optimaliseren en versnellen van je website hoeft dus niet complex te zijn. Hopelijk heb je daarom wat aan deze uitleg gehad en wil je graag je WordPress website sneller maken. Laat dan niet de korting liggen die je krijgt als klant van ons. Klik hier en bestel WP Rocket met korting.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten