Wallgrind

WordPress 6.2 Dolphy

Wat is er nieuw in WordPress 6.2?

WordPress 6.2 Dolphy is zojuist uitgebracht en het is tijd om te ontdekken wat er nieuw is met de eerste release van dit jaar. Met WordPress 6.2 gaan we de laatste fase in van fase 2 van de Gutenberg-ontwikkelingsroutekaart voor de lange termijn en is de blokeditor officieel uit de bètafase. Deze release richt zich vooral op het verbeteren van de interface en het stroomlijnen van de bewerkingservaring. Er is een nieuwe benadering geïntroduceerd voor het navigeren tussen sjablonen en sjabloononderdelen, evenals de mogelijkheid om widgets in blokthema’s te importeren en duidelijke prestaties verbeteringen en de algehele bruikbaarheid.

Hoewel het een aantal nieuwe functies en een aantal belangrijke wijzigingen met zich meebrengt je het kan zien als een grote update. Als er iets is dat een grote sprong voorwaarts maakt in termen van functionaliteit en bruikbaarheid, dan is dit het navigatieblok. Sinds het voor het eerst werd uitgebracht heeft het navigatiemenu verschillende iteraties doorlopen die het bewerkingsproces in de loop van de tijd aanzienlijk hebben gestroomlijnd. Met WordPress 6.2 gaat de ontwikkeling door in een versnelling.

Kort overzicht van de veranderingen die in WordPress 6.2 zijn toegepast:

  • Volledige website-editor (overal je website aanpassen waar mogelijk)
  • Door sjablonen bladeren, seleccteren en direct bewerken
  • Voeg custom CSS toe aan thema of specifieke blokken
  • Nieuwe en verbeterde navigatiemenu’s
  • Kleuren om sjabloononderdelen aan te geven die worden bewerkt
  • Blokstijlen kopieren en plakken
  • Klassieke widgets importeren in blokthema’s


Lees release WordPress 6.2 “Dolphy” en bekijk hier de changelog.

Uiteraard ondersteunen wij WordPress 6.2 en natuurlijk in combinatie met PHP 8.1 op onze WordPress hosting pakketten. Je kan WordPress 6.2 zelf makkelijk installeren via de een klik applicatie tool om direct aan de slag te gaan met je website of blog. Heb je hulp nodig? aarzel niet te lang en neem contact met ons op. Uiteraard zullen wij je gratis helpen met het installeren van WordPress 6.2.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten