Wallgrind

WhatsApp support

Onze klantenservice is nu ook bereikbaar via WhatsApp!

De afgelopen maanden zagen we steeds meer support aanvragen via smartphones én tablets dan op de desktop. Om ook al onze klanten hier goed én uiteraard snel te kunnen helpen, is onze klantenservice daarom uitgebreid met ondersteuning via WhatsApp.

Om ons gemakkelijk tijdens werkdagen te bereiken klik je op ”stuur een appje” boven aan op onze website of klik hier en er zal automatisch een gesprek gestart worden met onze klantenservice.

Ook heb je de mogelijkheid ons mobiele nummer: 0620868137 toe te voegen aan jouw contacten. Vervolgens kan je in WhatsApp simpel een gesprek met ons starten en zullen wij jou daar zo spoedig mogelijk verder helpen!

Liever een support ticket aanmaken?

Geen probleem, (dit is overigens ook de beste methode).
Door naar ons controlepaneel te gaan kan je na het inloggen een ticket aanmaken. We kunnen je het beste helpen als je bent inlogt op ons controlepaneel, hierdoor kun je gemakkelijk het gewenste product of dienst kiezen waar voor je een ticket wilt aanmaken. 

Bekijk de handleiding in onze kennisbank: Hoe kan ik een support ticket aanmaken

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten