Wallgrind

Vernieuwde kennisbank

Vernieuwde kennisbank

Onze kennisbank heeft een nieuw uiterlijk! Het oude controlepaneel is vervangen met een moderne up-to-date look en een duidelijkere indeling. Daardoor heeft de kennisbank ook een update gekregen. Daarnaast is de zoekfunctie van de nieuwe kennisbank sterk verbeterd. Je krijgt meteen een logische handleiding aangeboden als suggestie als je bijvoorbeeld een ticket aanmaakt. Bekijk wat er allemaal nieuw is en ontdek het zelf. In onze kennisbank vind je antwoorden op veelgestelde vragen, handige tips en informatie over de techniek achter je webhosting, domeinnaam, VPS of e-mail. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij PrestaShop, WordPress, je e-mail instellingen een SSL certificaat of DirectAdmin? Vind het antwoord op al je supportvragen in onze vernieuwde kennisbank.

Handleidingen up to date?

De kennisbank heeft een flink aantal handleidingen om je op weg te helpen. Stuk voor stuk zijn ze met zorg samengesteld. Daarbij doen we altijd ons uiterste best om ze actueel te houden en van tijd tot tijd volledig na te lopen. Nu kan het voorkomen dat een stap niet meer up to date is. Mocht dat zo zijn. Geef dan bij ons aan of een handleiding nog actueel is. Wij zullen deze dan uiteraard direct nalopen en bijwerken. Ook mag je ons voor feedback over een handleiding altijd een e-mail sturen. Of maak een support ticket aan. Wij reageren altijd binnen een tijdsbestek van 2 uur op service gerelateerde vragen.

Bekijk het zelf

We hopen dat jullie het net als ons een fijne verbetering vinden! Ben je op zoek naar een handleiding over webhosting, domeinnaam, VPS of e-mail? Ga naar onze kennisbank via deze link en ontdek de nieuwe omgeving zelf. Heb je ten slotte feedback of suggesties, laat het dan gerust weten via e-mail of maak een ticket aan richting onze support afdeling.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten