Wallgrind

Terugblik 2022

2022 was voor Wallgrind Solutions een fantastisch jaar. De feestdagen zijn voorbij en 2023 is begonnen. In een jaar gebeurt erg veel. Soms vergeet je daardoor waar je allemaal aan hebt gewerkt en denk je vaak aan wat je in het nieuwe jaar beter kan doen.

We willen als eerste al onze klanten bedanken dat jullie ook dit jaar voor ons hebben gekozen als webhosting provider en PrestaShop webshop ontwikkelaar.

Behalve de vele klanten die al langere tijd hun website, webshop en domeinnaam in combinatie met een supersnel PrestaShop of WordPress hosting pakket bij ons hebben ondergebracht – hebben we dit jaar ook weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen die naar ons zijn overgestapt.

Als klant van Wallgrind Solutions verdien je uiteraard de beste ervaring. Elk jaar steken we opnieuw veel tijd en energie in verbeteringen. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening. En ook wij denken vaak aan wat we in dit nieuwe jaar beter gaan doen.

Wij willen onze klanten enorm bedanken voor de vele reviews het afgelopen jaar. Een score van 4.9/5 op basis van meer dan 150 beoordelingen. Klanten lieten op Google, Trustpilot en Hostingvergelijker alleen maar positieve reviews achter. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Wat je dit jaar van ons kan verwachten
• WordPress all-in hosting en support
• WordPress design met WooCommerce
• Meer handleidingen in de kennisbank
• Het finetunen van ons controlepaneel
• Meer interactie met de klant

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten