Wallgrind

PrestaShop Templates

De beste PrestaShop Templates en thema’s

Je hebt net je eerste online winkel gebouwd met PrestaShop en wilt graag het meeste er uit halen aan de hand van een mooi thema. Een professioneel thema kopen is dan vaak de beste keuze. Let dus goed op met het kopen van een thema. Blijkt het een matig thema te zijn welke in de toekomst geen updates of support meer krijgt dan gaat dat je later in de weg staan. Voordat je een thema koopt let je natuurlijk op naar hoe het eruit ziet en of de ontwikkelaar degelijke ondersteuning biedt en het thema in de toekomst voorziet van de nodige updates.

In de templates – thema’s die wij vaak gebruiken zijn de functionaliteiten, opties voor ontwikkeling van een webshop en de modules zeer goed in orde. Jij neemt je eigen webshop serieus. Je wilt dan natuurlijk een template van een ontwikkelaar die vakwerk aflevert en zorgt dat het thema ook klaar is voor de toekomst.

Templates die wij veel gebruiken

Transformer PrestaShop Thema
Het Transformer thema is in onze ogen het allerbeste PrestaShop thema. Het is stabiel, rijk aan functies en extra modules en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies, updates en verbeteringen. Het Transformer thema is een elegant, krachtig en volledig mobiel vriendelijk thema met een modern ontwerp. Met behulp van meer dan 50 ingebouwde modules kun je eenvoudig een professioneel ogende online PrestaShop winkel creëren. Het Transformer PrestaShop-thema heeft een krachtig thema-editor waarmee je de lay-out en het uiterlijk naar wens kunt aanpassen. Het ontwerp is zeer geschikt voor elke e-commerce winkel. waaronder kledingwinkels, elektronicawinkels, modewinkels, schoenenwinkels, juweliers, meubelzaken en boetieks.

Goed om te weten:
• Best verkochte PrestaShop 1.7 & PrestaShop 8 thema.
• Volwassen en stabiel.
• 8+ jaar in ontwikkeling.
• Gratis levenslange updates.
• Regelmatig nieuwe updates.

Panda PrestaShop Thema
Het Panda PrestaShop thema is een modern, mooi en professioneel thema voor PrestaShop 1.6, PrestaShop 1.7 en PrestaShop 8. Het wordt geleverd met veel handige functies en modules. Ook is het Panda thema volledig mobiel vriendelijk en ziet er fantastisch uit op alle soorten schermen en apparaten. Het Panda thema heeft meer dan 19 homepage-lay-outs. Je kunt ze allemaal gebruiken of aanpassen om een unieke webshop te maken zoals jij dat wilt.

Goed om te weten:
• Best verkochte PrestaShop 1.7 & PrestaShop 8 thema.
• Volwassen en stabiel.
• 8+ jaar in ontwikkeling.
• Gratis levenslange updates.
• Regelmatig nieuwe updates.

Warehouse – Prestashop 1.7 thema met elementor
Het warehouse thema wordt geleverd met een mooie verzameling van 20 vooraf gebouwde layouts. Met de elementor pagina bouwer kun je met het slepen en neerzetten van kolommen en product sliders eindeloze lay-outs maken. Met meer dan 500 aanpasbare opties kun je een uniek ontwerp creëren. Het geeft je de mogelijkheid om zelfs de meest kleine details van je webshop aan te passen. Het warehouse thema komt met 34 aanpasbare modules. Je kunt eenvoudig proffesionele lay-outs maken zonder te coderen. Het is een van de beste pagina bouwers voor PrestaShop. Het is gebaseerd op een geweldige WordPress-plug-in gemaakt door het bedrijf POJO.me. Meer informatie over de WordPress-module is te vinden op de website elementor.com.

Goed om te weten:
• Best verkochte PrestaShop 1.7 thema.
• Volwassen en stabiel.
• 10+ jaar in ontwikkeling.
• Gratis levenslange updates.
• Regelmatig nieuwe updates.

Natuurlijk zijn er ook andere thema’s en templates dan de gene waar wij over schrijven. Uiteindelijk heeft elke zo zijn voor- en nadelen. Vergelijk ze met elkaar en kies een thema die bij jouw wensen aansluit en waar jij het beste gevoel bij hebt.

Een aantal thema aanbieders op een rijtje

ThemeForest
TemplateMonster
PrestaShop Addons
ST-Themes
PrestaHero
Leo Theme
WebiBazaar

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten