Wallgrind

PHP-FPM

PHP-FPM is een alternatieve PHP FastCGI-implementatie met extra functies die handig zijn voor websites van elke grootte, met name grotere webshops met dagelijks veel data en bezoekersverkeer.

Deze modus word uitgevoerd via een stand-alone PHP-server. Apache benadert deze PHP-server om query’s uit te voeren. PHP-scripts die via PHP-FPM worden uitgevoerd hebben veel van dezelfde functies als bij de oudere PHP-handler, suPHP.

PHP-FPM is een complex systeem, maar als het correct werkt, levert het de snelste prestaties. Het is mogelijk geheugenversnellers te gebruiken met deze modus.

PHP-FPM kan zo veel mogelijk van de beschikbare bronnen van de server gebruiken als nodig is. PHP-FPM kan werkprocessen herhaaldelijk hergebruiken in plaats van ze voor elk PHP-verzoek te moeten maken en beëindigen. PHP-FPM kan meer verkeer verwerken dan traditionele PHP-handlers en tegelijkertijd een grotere efficiëntie van hulpbronnen creëren.

Het geheugengebruik van PHP-FPM kan drastisch variëren, afhankelijk van hoe deze is ingesteld op de server. Het is een nieuwere technologie die sinds een aantal jaar het meest word gebruikt op productie servers.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten