Wallgrind

Let op: Phishing nepmails

Er worden neppe phishing server mails verzonden uit naam van Wallgrind Solutions met onderwerp : (Mail Delivery System). In deze e-mails wordt aangegeven dat berichten voor het ontvangende e-mailadres niet langer aankomen of worden doorgestuurd.

De ontvanger wordt gevraagd om op een link te klikken om ontvangst van het bericht te bevestigen. Het bericht lijkt verstuurd te zijn vanuit Wallgrind Solutions, maar dit is niet het geval.

De link in de e-mail verwijst naar een webpagina waarop een inlogscherm is nagemaakt. Deze pagina is opgezet om inloggegevens te achterhalen. Klik niet op de link. De e-mail en website kunnen wellicht overtuigend overkomen, dus neem bij twijfel altijd contact met ons op via info@wallgrind.nl of maak een ticket aan via het controlepaneel.

Heb je een phishingmail ontvangen en onverhoopt toch je gegevens ingevuld op de nagemaakte pagina, dan raden we je aan zo snel mogelijk je wachtwoord te veranderen en contact met ons op te nemen.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten