Wallgrind

Gratis SSL

Het gebruik van SSL-certificaten is enorm belangrijk. Tegenwoordig is het mogelijk om een gratis SSL-certificaat aan te vragen. Deze certificaten functioneren hetzelfde als een organisatie-gevalideerde SSL-certificaat (en dus net zo goed) als de betaalde varianten.

Als je website beveiligd is met een gratis ZeroSSL of Let’s Encrypt SSL certificaat wordt dit door Google beloond met een hogere classificering. Google Chrome heeft een functie ingebouwd waardoor websites zonder SSL-certificaten als ‘onveilig’ worden aangemerkt. 

Via ZeroSSL en Let’s Encrypt bieden wij gratis SSL-Certificaten aan voor gebruikers die van onze diensten gebruik maken. Een SSL-certificaat zorgt er voor dat de verbinding tussen je website of webshop en je bezoekers versleuteld is en gegevens beschermd worden verstuurd. Een actief SSL-certificaat op je website is te herkennen aan het slot in de adresbalk van je browser.

De ZeroSSL en Let’s Encrypt SSL-Certificaten die wij voor onze diensten gebruiken zijn Wildcard SSL-certificaten en beveiligen zowel je root domein als alle sub domeinen die je op je webhostingpakket of Cloud VPS aanmaakt.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten