Wallgrind

Gebruik reCAPTCHA

Beveilig je website of webshop met een reCAPTCHA

Een reCAPTCHA is een beveiligingsfunctie die je met een registratie of contactformulier kunt integreren op je website of webshop. Heel handig, zo’n reCAPTCHA. Het scheelt een hoop spam en uiteindelijk ook een stuk minder hoofdpijn. Niemand zit te wachten op al die vervelende spam berichten in je mailbox die je dagelijks aan het verwijderen bent. Wij raden dus ook altijd aan gebruik te maken van een reCAPTCHA op alle formulieren.

Hoe gaat het in zijn werk
ReCAPTCHA verzamelt informatie van bezoekers op je website om te bepalen of het gaat om een mens of een bot. Het controleert hoe snel een formulier wordt ingevuld en hoeveel muisbewegingen er tijdens het invullen worden gemaakt. Het IP adres word gescreend om te kijken of het een eerder bekende bot is. Het is een zeer geavanceerd stukje technologie.

Een reCAPTCHA-sleutel aanmaken
Bezoek de pagina van Google om daar je sleutel aan te vragen die je gaat gebruiken voor het instellen van een reCAPTCHA beveiliging op je website. We richten ons voornamelijk op de reCAPTCHA v3 van Google, deze is onzichtbaar en het meest gebruiksvriendelijk voor je bezoekers. De onzichtbare v3 versie is de meest gebruikte reCAPTCHA wereldwijd.

Tot slot
Een reCAPTCHA is het beste hulpmiddel om je te goed beschermen tegen spam en misbruik van je contactformulieren. Bezoek onze kennisbank voor een stap voor stap handleiding voor het aanmaken en instellen van een reCAPTCHA sleutel op WordPress met elementor.

Wallgrind Solutions

Wij zijn de generatie van Think differentI’m lovin’ it en Just do it.
Hier combineren we twee specialismen: Webhosting en Webdevelopment.

Bereikbaarheid en persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Service zonder gedoe noemen we dat. Iedere website of webapplicatie verdient een betrouwbare partner.

Recente berichten