Artikelen

Back-up maken en beheren Via het controlepaneel kan je gemakkelijk een back-up maken, herstellen of verwijderen. Klik... Databases aanmaken en beheren via DirectAdmin Vanwege veiligheidsredenen is directe toegang tot phpMyAdmin geblokkeerd. Volg de stappen... Databases aanmaken en beheren via ons Controlepaneel Via het controlepaneel kan je gemakkelijk databases aanmaken of verwijderen. Klik op Home en... Een klik Applicaties installeren Met slechts een paar klikken installeer je een webapplicatie op je webhosting pakket. Je hebt de... FTP-account aanmaken Voor bepaalde websites of content management systemen (CMS) is het handig om een eigen... File Manager - bestandsbeheer Met File Manager (bestandsbeheer) kun je via DirectAdmin bestanden op je hosting pakket... Gratis SSL certificaat installeren Al onze hosting pakketten zijn geschikt voor een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt of... Hoe gebruik ik Redis met WordPress Redis met WordPress plugin instellen Log in op de DirectAdmin omgeving Klik op Home en... Hoe kan ik de PHP-versie wijzigen? Bij ons kun je eenvoudig je PHP-versie wijzigen. Dit doe je via de PHP-selector binnen jouw... Hoe kan ik een spam filter instellen? Spam filters instellen Log in op de DirectAdmin omgevingKlik op Home en daarna op Mijn... Hoe pas ik instellingen aan van mijn hosting pakket In dit artikel leggen we uit hoe je in het controlepaneel komt van een van je hosting pakketten.... Hoe stel ik een redirect in In dit artikel leggen we uit hoe je in een domeinnaam doorstuurt naar een andere website. Klik... Met phpMyAdmin databases beheren Vanwege veiligheidsredenen is directe toegang tot phpMyAdmin geblokkeerd. Volg de stappen... Naar welke map moet ik mijn website uploaden? Upload je website altijd in de map public_html aangezien de map private_html automatisch... Realtime hosting pakket statistieken Met Realtime statistieken bekijk je eenvouding het huidige gebruik van alle services van je...