Met phpMyAdmin databases beheren

• 0

Vanwege veiligheidsredenen is directe toegang tot phpMyAdmin geblokkeerd. Volg de stappen onderstaand om via Directadmin (het controlepaneel van de server van je pakket) in te loggen op phpMyAdmin.

Stap 1

• Klik op Home en daarna op Mijn producten

Stap 2

• Klik op je hosting pakket. (LET OP: Als je meerdere hosting pakketten hebt, selecteer het juiste pakket om in te loggen op phpMyAdmin.

Stap 3

• Scroll helemaal naar beneden op de pagina en klik op Directadmin.

Stap 4

• Je word automatisch ingelogd in de Directadmin omgeving.
  • Zorg er voor dat je de juiste domeinnaam selecteert
  • Klik op Account Manager en vervolgens op MySQL Management

Stap 5

• Klik vervolgens op het phpMyAdmin logo en je word automatisch ingelogd op de juiste database.