Hoe stel ik een redirect in

• 0

In dit artikel leggen we uit hoe je in een domeinnaam doorstuurt naar een andere website.

• Klik op Home en daarna op Mijn producten

• Klik op je hosting pakket.

• Scroll naar beneden van de pagina bij geavanceerde functies en klik op Website doorverwijzen

• Klik op toevoegen

• Type : 301 - 302 - 303 (zie onderstaande uitleg).
  • Vul bij ‘Lokaal URL-pad’ een URL pad in of laat het veld leeg.
  • Vul bij ‘Bestemming’ de URL in van de website waar de domeinnaam naar toe moet linken.
  • Klik op toevoegen.

Een tijdelijke redirect geef je aan met een 302 code, 301 staat voor een permanente doorsturing. Dit geef je aan zodat zoekmachines weten welke pagina zij moeten indexeren. Bij een 302 redirect blijft de oude pagina leidend voor de zoekmachine en bij een 301 redirect wordt de nieuwe pagina geïndexeerd.