Naar welke map moet ik mijn website uploaden?

• 0

Upload je website altijd in de map public_html aangezien de map private_html automatisch doorverwijst naar de map public_html.

• Login op de server via een FTP programma of gebruik de file manager (bestandsbeheer)
  • Navigeer vervolgens naar /domains/jedomeinnaam.extensie/public_html
  • In de ‘public_html’ map kan je je website uploaden.
  • Zorg ervoor dat je homepage altijd als een index.html/php bestand geupload hebt in deze map. Als dit het geval is zal je website online staan. Heb je geen index.html/php in deze map staan dan staat je website niet online.