Back-up maken en beheren

• 3

Via het controlepaneel kan je gemakkelijk een back-up maken, herstellen of verwijderen.

• Klik op Home en daarna op Mijn producten

• Klik op je hosting pakket. (LET OP: Als je meerdere hosting pakketten hebt, selecteer het juiste pakket).

• Scroll naar beneden op de pagina en klik op Back-ups.

Back-up maken

• Klik op knop Maak backup.

• Selecteer welke gegevens je wilt back-uppen. Voor een volledig back-up selecteer je alles.
  • Klik op Maak backup.
  • Het aanmaken van de back-up is gestart. Het proces kan enkele minuten duren. Je ontvangt een email wanneer de backup klaar is.
  • Vernieuw (refresh) je browser om de nieuwe back-up te zien in het controlepaneel.

Back-up herstellen of verwijderen

• Herstel een backup door op het cirkel icoon te klikken.
  • Het herstellen van de back-up is gestart. Het proces kan enkele minuten duren. Je ontvangt een email wanneer je backup hersteld is.

• Verwijder een backup door op het prullenbak icoon te klikken.