Gratis SSL certificaat installeren

• 4

Al onze hosting pakketten zijn geschikt voor een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt of ZeroSSL. Deze certificaten kan je eenvoudig aanvragen via ons controlepaneel.

• Klik op Home en daarna op Mijn producten

• Klik op je hosting pakket. (LET OP: Als je meerdere hosting pakketten hebt, selecteer het juiste pakket waar je het SSL certificaat wilt installeren.

• Scroll naar beneden op de pagina en klik op SSL-certificaten.

• Klik op Let's Encrypt

• In het volgende scherm zijn de gegevens al automatisch ingevuld, let wel op dat je het juiste domein selecteerd.
  • Klik daarna op het tabblad Entries.

• In het tabblad Entries mail. aanvinken en klik op Encrypt.

Als het certificaat goed is geïnstalleerd krijg je hier een melding van, mocht dat niet het geval zijn maak dan een support ticket aan.