Gratis Let's Encrypt SSL certificaat installeren

• 1

Al onze hosting pakketten zijn geschikt voor een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt. Deze certificaten kan je eenvoudig aanvragen via ons controlepaneel.

Stap 1

• Klik op Home en daarna op Mijn producten

Stap 2

• Klik op je hosting pakket. (LET OP: Als je meerdere hosting pakketten hebt, selecteer het juiste pakket waar je het SSL certificaat wilt installeren.

Stap 3

• Scroll naar beneden op de pagina en klik op SSL-certificaten.

Stap 4

• Klik op Let's Encrypt

Stap 5

• In het volgende scherm zijn de gegevens al automatisch ingevuld, let wel op dat je het juiste domein selecteerd.
  • Klik daarna op het tabblad Entries

Stap 6

• In het tabblad Entries mail. aanvinken en klik op Encrypt

• Als het certificaat goed is geïnstalleerd krijg je hier een melding van, mocht dat niet het geval zijn maak dan een support ticket aan.