Een klik Applicaties installeren met Installatron

• 3

Met slechts een paar klikken installeer je een webapplicatie op je webhosting pakket. Je hebt de keuze uit verschillende content management systemen (CMS), Webshop systemen, blogs, forums en foto-galerijen.

• Klik op Home en daarna op Mijn producten.

• Klik op je hosting pakket. (Let op: Als je meerdere hosting pakketten hebt, selecteer het juiste pakket waarop je een applicatie wilt installeren).

• Scroll helemaal naar beneden op de pagina en klik op DirectAdmin.

• Je word automatisch ingelogd in de DirectAdmin omgeving.
  • Klik op Extra Features en vervolgens op Installatron.

Je klikt de gewenste applicatie aan en volgt de korte installatieprocedure. De applicatie wordt dan op je pakket geïnstalleerd. Je wordt in een paar stappen door het installatieproces gevoerd. Tijdens het installeren van een applicatie kan het even duren voordat de installatie is voltooid. Het venster niet sluiten aub. Je krijgt van zelf een melding zodra de applicatie is geïnstalleerd. Tijdens dit proces worden een installatiemap en een database aangemaakt. Het aantal apps dat je kunt installeren staat gelijk aan het aantal vrije databases in je pakket.