Een CDN instellen in WordPress

• 9

Een CDN instellen in WordPress

Na het bestellen van een CDN voor WordPress ontvang je van ons een URL (voorbeeld: cdn.jouwdomein.nl).

• Login op je WordPress backend en ga naar Plugins > Nieuwe plugin > zoek op CDN Enabler en installeer deze plugin.

• Na het installeren open je de instellingen van deze plugin.
  • Bij CDN hostnaam vul je de CDN URL in (voorbeeld: cdn.jouwdomein.nl).

• Klik daarna op (Wijzigingen opslaan en configuratie valideren).

Je hebt nu de CDN geactiveerd op je WordPress website!