E-mailadres toevoegen in Outlook Print

• 0

E-mailadres toevoegen in Outlook

Stap 1

• Open Microsoft Outlook.
  • Ga naar Bestand en klik op Account toevoegen.

Stap 2

• Voer het e-mailadres in dat je wilt toevoegen en klik op verbinding maken.
  • In het volgende venster wordt gevraagd welk type postvak je wilt aanmaken. Kies hier voor IMAP.

Stap 3

E-mailadres configureren

1. Vul bij Inkomende e-mail achter Server "mail.jouwdomein.nl" in.
  2. Poort 993
  3. Versleutelingsmethode: SSL/TLS
  4. Bij Uitgaande e-mail vul je achter Server ook "mail.jouwdomein.nl" in.
  5. Poort 465
  6. Versleutelingsmethode: SSL/TLS

Stap 4

• Klik op volgende
  • In de laatste stap wordt gevraagd naar het wachtwoord van je e-mailadres, vul deze in.

• Klik op Verbinding maken en je e-mailadres is nu toegevoegd aan Outlook.