Hosting van hoge kwaliteit
    Managed Cloud VPS en maatwerk IT
    Webshop op maat
17dec, 2017
0Reacties

Wat is PrestaShop? alles over de Prestashop cms

Prestashop

Prestashop is een gratis opensource e-commerce-platform voor webshops en wordt momenteel door 250.000 winkels gebruikt en is beschikbaar in meer dan 60 talen. Prestashop begon in 2005 als een project van studenten op de EPITECH IT School in Parijs. De oorspronkelijke naam was phpOpenStore. Prestashop heeft ruim driehonderd functies om producten, betalingen, verzendingen, fabrikanten en leveranciers te beheren. Door gebruik te maken van een responsive systeem kunnen gebruikers jouw webshop bezoeken op ieder gewenst mobiel apparaat. De Addons-marktplaats biedt tal van mogelijkheden om thema’s en modules te aanschaffen en naar wens in te richten.

Hosting

Het installeren van Prestashop op je hostingpakket heb je met onze één klik App installatie tool zo voor elkaar. Zo installeer je eenvoudig en binnen één minuut Prestashop op je hostingpakket. Je kunt dus direct aan de slag met je webshop. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor Prestashop zodat je webshop snel en stabiel blijft draaien. Prestashop staat bekend als een van de meest gebruiksvriendelijke CMS (content management systemen) zodat je eenvoudig je webshop kunt beheren en updaten met de nieuwste producten.

Welk hostingpakket is geschikt voor mijn webshop?

Al onze webshop hosting pakketten zijn geschikt voor het hosten van een Prestashop webshop. Welk hostingpakket je het beste kan kiezen hangt daarom af van je eisen. Ga je voor het eerst aan de slag of heb je al een kleine tot middelgrote webshop en wil je die naar Wallgrind Solutions verhuizen? dan is dat geen probleem. Via ons vernieuwde gebruiksvriendelijk controlepaneel kan je eenvoudig je domein verhuizen en het gewenste webshop hosting pakket kiezen.Dankzij de razendsnelle Intel SSD opslag en je eigen stukje CPU & RAM op ons CloudLinux webserver platform is je webshop razendsnel. Je hebt al een standaard webshop hosting pakket vanaf € 4,95 per maand. Bekijk onze webshop hosting pakketten.

Webshop laten maken?

Heeft u niet genoeg kennis in huis voor het bouwen van een webshop dan kunnen wij deze voor u maken op maat. Wij bouwen professionele webshops voor de kleine zowel grote onderneming. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid samen te kijken naar wat het beste bij u past. Door gebruik te maken van de nieuwste gebruiksvriendelijk CMS (content management systemen) is uw webshop responsive waarmee jou klanten kunnen winkelen op ieder gewenst mobiel apparaat. Indien gewenst kunt u ook het volledig beheer en het onderhoud van uw webshop bij ons neer leggen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contact formulier op onze website.

De voordelen

☑ Veilig & stabiel
☑ Zoekmachine vriendelijk
☑ Betaalmethodes (o.a. iDeal, PayPal, AfterPay)
☑ Gebruiksvriendelijk
☑ Betaalbaar & gratis gebruiken van CMS (open-source)
☑ Ongekend veel Thema’s, Modules & Koppelingen